{"id":681,"date":"2018-03-05T12:44:20","date_gmt":"2018-03-05T12:44:20","guid":{"rendered":"https:\/\/www.sdnegreira.es\/?p=681"},"modified":"2018-03-05T12:45:31","modified_gmt":"2018-03-05T12:45:31","slug":"importante-empate-en-redondela","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.sdnegreira.es\/2018\/03\/05\/importante-empate-en-redondela\/","title":{"rendered":"Importante empate en Redondela"},"content":{"rendered":"
\n
\n

O Negreira tivo a vitoria moi preto na s\u00faa visita a Redondela. O equipo que adestra Nacho Fern\u00e1ndez s\u00f3 puido regresar a casa cun empate: 1-1. No \u00faltimo suspiro, o Choco salvou un dos puntos en xogo e impediu o triunfo roxillo.<\/p>\n

O partido foi moi igualado na primeira parte, con dous equipos moi ben plantados no rect\u00e1ngulo de xogo e cun Negreira moi serio nas s\u00faas tarefas defensivas. O once visitante aguantou moi ben os golpes do cadro local, cheg\u00e1ndose ao descanso co marcador sen goles, pero con varias ocasi\u00f3ns.<\/p>\n

No segundo per\u00edodo, o Negreira adiantou un pouco m\u00e1is as s\u00faas li\u00f1as ante o pouco control do Choco nas s\u00faas acci\u00f3ns de ataque. Adri\u00e1n Quintairos adiantou ao Negreira e p\u00faxolle o partido moi costa arriba aos de Redondela. Na recta final, o Negreira deixou escapar dous puntos. Un servizo de Berto aproveitouno Escobar, a tres minutos para a conclusi\u00f3n do choque. O Negreira tivo a vitoria na palma da man e por uns minutos estivo f\u00f3ra do descenso.<\/p>\n

Hai que seguir pelexando por sair dos \u00faltimos postos, xa que os equipos da zona baixa da t\u00e1boa est\u00e1n a ga\u00f1ar os seus partidos, e pres\u00e9ntase un final de liga moi emocionante.<\/p>\n

<\/div>\n<\/div>\n<\/div>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

O Negreira tivo a vitoria moi preto na s\u00faa visita a Redondela. O equipo que adestra Nacho Fern\u00e1ndez s\u00f3 puido regresar a casa cun empate: 1-1. No \u00faltimo suspiro, o Choco salvou un dos puntos en xogo e impediu o triunfo roxillo. O partido foi moi igualado na primeira parte, con dous equipos moi ben<\/p>\n","protected":false},"author":4,"featured_media":682,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[],"acf":[],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.sdnegreira.es\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/681"}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.sdnegreira.es\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.sdnegreira.es\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sdnegreira.es\/wp-json\/wp\/v2\/users\/4"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sdnegreira.es\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=681"}],"version-history":[{"count":2,"href":"https:\/\/www.sdnegreira.es\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/681\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":684,"href":"https:\/\/www.sdnegreira.es\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/681\/revisions\/684"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sdnegreira.es\/wp-json\/wp\/v2\/media\/682"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.sdnegreira.es\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=681"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sdnegreira.es\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=681"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.sdnegreira.es\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=681"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}