O Negreira sigue sumando contra o Alondras

O Alondras só puido rascar un empate sen goles no García Calvo ante un Negreira que se transformou nun equipo moi difícil de superar e que apenas se parece ao da primeira volta. O empate (0-0) supón un paso máis na súa titánica loita pola permanencia, que xa ten a un só punto. Os seus futbolistas baleiráronse sobre o terreo de xogo e anularon a un equipo do nivel do Alondras, que llas prometía moi felices, máxime ante un Negreira case en cadro, con só tres futbolistas de reserva. Os rojillos tiveron as súas oportunidades de levar o triunfo en senllas accións ao final de cada parte. A primeira metade foi plana. Sen un claro dominador, os de Nacho se fajaron en anular o ataque visitante, case sempre guiado por Iván Pérez, quen ao descanso quedou na caseta por un golpe. O Alondras apenas creou perigo. Sen circulación fluída de balón, a súa ocasión máis clara foi un remate de Pardavila antes do cuarto de hora. Os roxillos tentárono en rápidas contras e puido marcar Miguel no 43 nun balón que sacou o meta Martín sobre a liña de gol.No segundo acto, o choque animouse a partir da hora de xogo cun remate de cabeza de Arám que se foi fóra por pouco, seguido dun centro perigoso pola dereita. O Alondras apertou no último cuarto de hora, pero atopouse cun inconmensurable Rodri baixo os paus. O porteiro local luciuse nun remate de Jonás, no 80, e sobre o asubío final nun disparo á media volta de Gabri, xusto despois de que Astray desperdiciase unha clara ocasión para bater a meta visitante. O Negreira, que sobe un posto e segue invicto neste 2018, afronta unha partido clave o domingo ante o Noia no seu campo, do que lle separan cinco puntos. Prevese unha dura batalla co aliciente de José Manuel Pouse, ex do Negreira, no banco visitante.