Primeira victoria como visitante

Volviu a sonrisa no feudo da SD Negreira despois de tres derrotas consecutivas o vencer en remontada o San Tirso da man dun doblete de Richi (1-2). Ademáis, foi a primeira derrota local dun San Tirso no que debutaron o recén fichado Jean Pierre e o xuvenil Adrián debido a una plaga de baixas do equipo verde.

O partido no Campo de O Monte foi un partido escaso de ocasións, pero no que o Negreira mostrou maior efectividade. Álvaro Rey adelantou os seus o cuarto de hora, pero tardou pouco o Negreira en remontar con dous goles en catro minutos.

Importante victoria nun campo dificil pola dimensións, a espera de que o lesionado Via rapida se recupere, e Cea e Angel poda estar o cen por cen para recibir a outro equipo en apuros, como é o Ordes do vindeiro domingo.

Xornada 10 de Liga

O partido contra o Ordes previsto para o domingo 28 de outubro ás 12:00 h. no Campo Municipal Jesús García Calvo, vai a ser complicado xa que o equipo visitante tamén leva un inicio de Liga irregular, que a pesar de ter un equipo para pelaxar polos postos altos da táboa, non lle están a sair ben as cousas.

Os nosos necesitan facer un bo partido para comenzar a sair da zoa baixa.